Informatie over uw boeking en verblijf

Hieronder staat informatie over uw boeking en verblijf in onze chambres d’hôtes / bed en breakfast Dans La Creuse.

Heeft u nog vragen hierover? Dan horen wij het graag.


 1. Wij zijn geopend van 1 april tot 1 november 2019.
 2. Na uw boeking ontvangt u een bevestiging per e-mail. Als u 3 dagen of langer blijft dan zullen wij u vragen om een aanbetaling te doen van 25% van het totaal te betalen bedrag voor de kamer. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling van 25%. Deze aanbetaling ontvangen wij graag binnen 1 week na de boeking. Vermeld bij de betaling uw naam en de datum van uw verblijf. Na ontvangst van uw aanbetaling sturen wij u ter bevestiging een e-mail dat de reservering definitief is.
 3. Het (resterende) bedrag voor uw verblijf met eventueel de kosten voor table d’hôtes (diner), verbruikte drankjes enzovoorts, kunt u contant betalen op de ochtend van uw vertrek. LET OP: U kunt bij ons niet pinnen.
 4. U bent op de dag van aankomst van harte welkom in onze chambres d’hôtes / bed en breakfast vanaf 16 uur. U krijgt dan van ons een welkomstdrankje en wij nemen de tijd om u welkom te heten. Komt u eerder, dan kan het zijn dat wij nog niet klaar zijn om u te ontvangen zoals wij zouden willen.
 5. Het is niet toegestaan om in huis of op uw slaapkamer te roken. U kunt buiten roken.
 6. U kunt uw huisdier helaas niet meenemen tijdens uw verblijf bij ons.
 7. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 8 en 10 uur. Op verzoek kan dit vroeger.
 8. Het diner begint om 19.30 uur.
 9. Op de dag van vertrek graag de accommodatie uiterlijk om 10.30 uur verlaten. Vergeet uw sleutel niet af te geven.
 10. Indien u de kamer annuleert tot 1 maand voor de aankomstdatum krijgt u uw aanbetaling teruggestort minus 15% annuleringskosten over de totale verschuldigde huurprijs. Als u geen aanbetaling heeft gedaan dan brengen wij 15% van de totale kosten voor de gereserveerde kamer(s) in rekening. Bij een annulering in de laatste maand voor uw aankomstdatum betalen wij de aanbetaling niet terug. Als u geen aanbetaling heeft gedaan brengen wij 25% van de totale kosten voor de gereserveerde kamer(s) in rekening.
 11. U kunt bij ons uw auto parkeren op eigen terrein. Motoren en fietsen kunnen in de afgesloten schuur staan.
 12. Het gebruik van onze accommodatie is op eigen verantwoordelijkheid. Tip: sluit een reisverzekering af voor calamiteiten die u zouden kunnen overkomen.
 13. Tenslotte wensen wij u een prettig en ontspannen verblijf toe bij chambres d’hôtes / bed en breakfast / B&B Dans La Creuse.