Kamers prijzen

 

Kamers prijzen

Hieronder vindt u informatie over de kamers alsmede over de prijzen van de kamers en table d’hôtes. Helaas zijn onze kamers niet geschikt en ingericht voor kinderen ADULTS ONLY.

Alle kamers hebben gratis wifi!

De namen van de gasten kamers zijn kenmerkend voor Frankrijk
Gasten kamer 1: La campagne (het platteland)
Gasten kamer 2: La mer (de zee)
Gasten kamer 3: La lavande (de lavendel)
Gasten kamer 4: Le soleil (de zon)


Gastenkamer 1: La campagne

Deze kamer is landschappelijk groen ingericht en heeft nog de authentieke houten vloer. In de kamer staan een 2-persoonsbed, een kledingkast en een tafeltje met 2 stoelen.

Vanuit uw kamer heeft u direct toegang tot uw douche en toilet (beide privé) op de overloop. Extra’s: badjassen, badslippers, föhn, EHBO doos, waterkoker om koffie en thee te zetten (bij de prijs inbegrepen).

Kijkend uit het raam heeft u uitzicht op het mooie en rustige landschap.

De groene kamer
groene kamer
Mooie groene kamer


Gastenkamer 2: La mer

De kamer is zeeblauw ingericht en heeft nog de authentieke houten vloer. In de kamer staan een 2-persoonsbed, waar 2 één-persoons bedden gemaakt van kunnen worden, een kledingkast en een tafeltje met 2 stoelen.

Uw douche is in de kamer en uw privé toilet, waar u vanuit uw kamer direct toegang tot heeft, bevindt zich op de overloop. Extra’s: badjassen, badslippers, föhn, EHBO doos, waterkoker om koffie en thee te zetten (bij de prijs inbegrepen).

Als u bij het raam staat heeft u uitzicht op het rustige landschap.


Gastenkamer 3: La lavande

Deze kamer is ingericht met de rustgevende lavendelkleur en heeft nog de authentieke houten vloer. In de kamer staan een 2-persoonsbed, een kledingkast en een tafeltje met 2 stoelen.

Op de kamer bevindt zich een douche cabine. Op de overloop bevindt zich uw privé toilet, waar u vanuit uw kamer direct toegang tot heeft. Extra’s: badjassen, badslippers, föhn, EHBO doos, waterkoker om koffie en thee te zetten (bij de prijs inbegrepen).

Als u door het raam kijkt heeft u vrij uitzicht op de tuin met verschillende fruitbomen alsmede een prachtig uitzicht op het aangrenzende landschap met koeien en schapen.

Paarse kamer
lavendel kamer creuse
zitje in paarse kamer


Gastenkamer 4: Le soleil

Deze kamer is zonnig ingericht en heeft nog de authentieke houten vloer. In de kamer staan een 2-persoons bed, een kledingkast en een tafeltje met 2 stoelen.

Ook bevindt zich op de kamer een douche cabine. Uw privé toilet bevindt zich op de overloop, waar u vanuit uw kamer direct toegang tot heeft. Extra’s: badjassen, badslippers, föhn, EHBO doos, waterkoker om koffie en thee te zetten (bij de prijs inbegrepen).

De kamer geeft vrij uitzicht op de tuin met verschillende fruitbomen alsmede een prachtig uitzicht op het aangrenzende landschap met koeien en schapen.

de solei
tafel en stoelen
het bedPrijzen kamers per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting 2022

Kamer Aantal Personen Prijs per nacht 1 of 2 nachten Prijs per nacht 3 nachten of meer
La campagne 1-2 € 47,00 (1 p)
€ 57,00 (2 p)
€ 37,00 (1 p)
€ 47,00 (2 p)
La mer 1-2 € 52,00 (1 p)
€ 62,00 (2 p)
€ 42,00 (1 p)
€ 52,00 (2 p)
La lavande 1-2 € 52,00 (1 p)
€ 62,00 (2 p)
€ 42,00 (1 p)
€ 52,00 (2 p)
Le soleil 1-2 € 47,00 (1 p)
€ 57,00 (2 p)
€ 37,00 (1 p)
€ 47,00 (2 p)
Speciale prijs voor pelgrims op weg naar Santiago de Compostella, die direct bij ons geboekt hebben: 1
(op vertoon van het credential)
€ 17,50 (1 p)
€ 15,00 (1 p)

De kamer prijzen zijn inclusief het gebruik van handdoeken, linnengoed, wegwerp badslippers, badjassen en een waterkoker om koffie en thee te zetten.Naast een overnachting met ontbijt kunt u bij ons ook dineren

Wij bieden een 2-gangen diner aan. Het 2-gangen diner bestaat uit een hoofdgerecht en dessert, inclusief 2 drankjes en na het diner 1 kop koffie of thee.

De prijs van het 2-gangen diner is € 19,00 per persoon.

Pelgrims, die hun credential kunnen laten zien, betalen € 14,00 voor een 2-gangen diner.

Voor informatie of reserveringen, ga naar de contact pagina.