Info reservering verblijf

 

Info reservering/verblijf

Info reservering en verblijf in onze chambres d’hôtes / bed en breakfast Dans La Creuse.

Heeft u nog vragen hierover? Dan horen wij het graag.


 1. Wij zijn geopend van april tot november.
 2. Na uw boeking ontvangt u een bevestiging per e-mail. Als u 3 dagen of langer blijft dan zullen wij u vragen om een aanbetaling te doen van 25% van het totaal te betalen bedrag voor de kamer. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling van 25%. Deze aanbetaling ontvangen wij graag binnen 1 week na de boeking. Vermeld bij de betaling uw naam en de periode van uw verblijf. Na ontvangst van uw aanbetaling sturen wij u ter bevestiging een e-mail dat de reservering definitief is.
 3. Het (resterende) bedrag voor uw verblijf met eventueel de kosten voor table d’hôtes (diner), verbruikte drankjes enzovoorts, kunt u contant betalen op de ochtend van uw vertrek. LET OP: U kunt bij ons niet pinnen.
 4. U bent op de dag van aankomst van harte welkom in onze chambres d’hôtes / bed en breakfast vanaf 16 uur. U krijgt dan van ons een welkomstdrankje en wij nemen de tijd om u welkom te heten. Komt u eerder, dan kan het zijn dat wij nog niet klaar zijn om u te ontvangen zoals wij zouden willen.
 5. Het is niet toegestaan om in huis of op uw slaapkamer te roken. U kunt buiten roken.
 6. U kunt uw huisdier helaas niet meenemen tijdens uw verblijf bij ons.
 7. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 8 en 10 uur. Op verzoek kan dit vroeger.
 8. Het diner begint om 19.30 uur.
 9. Op de dag van vertrek graag de accommodatie uiterlijk om 10.00 uur verlaten. Vergeet uw sleutel niet af te geven.
 10. Om ervoor te zorgen dat iedere gast een goede nachtrust heeft, vragen wij aan onze gasten om tussen 23 en 7 uur de benodigde stilte in acht te nemen.
 11. U kunt de kamer kosteloos annuleren tot 1 dag voor de aankomstdatum. Annuleert u op de datum van aankomst, dan bent u de totale huurprijs verschuldigd. Tip: sluit een annuleringsverzekering af.
 12. U kunt bij ons uw auto parkeren op eigen terrein. Motoren en fietsen kunnen in de afgesloten schuur staan.
 13. Het gebruik van onze accommodatie is op eigen verantwoordelijkheid.
  Wij vragen u vriendelijk om de kamer(s) aan het eind van het verblijf in de staat achter te laten zoals u deze heeft aangetroffen. Het kan altijd voorkomen dat er per ongeluk schade wordt toegebracht aan de kamer(s). Wij vertrouwen erop dat u de schade bij ons meldt. Tip: sluit een reisverzekering af voor calamiteiten die u tijdens uw verblijf bij ons zouden kunnen overkomen.
 14. Het is helaas niet mogelijk om zelf maaltijden te bereiden in onze keuken.
 15. Tenslotte wensen wij u een prettig en ontspannen verblijf toe bij chambres d’hôtes / bed en breakfast / B&B Dans La Creuse.