Foto’s Creuse- Limousin

Foto’s van ons huis in Mourioux Vieilleville , de achtertuin en de nabije omgeving.

In de Creuse in de Limousin in Frankrijk ervaar je de rust en stilte van het platteland. Maar je hoort ook de geluiden die horen bij het platteland: Geloei van koeien, geblaat van schapen, zingen, fluiten en schreeuwen van de verschillende (roof)vogels en het geluid van landbouwvoertuigen als het weer tijd wordt om het gras te maaien en hooibalen te maken.

De foto’s die hieronder staan is een selectie uit de foto’s die wij van ons huis, de tuin en de omgeving hebben genomen. Foto’s uit verschillende jaargetijden want de Creuse heeft niet alleen in de zomer haar charmes, maar ook in de lente, herfst en winter.

In de lente, als de natuur weer tot leven komt, kan men genieten van de fruitbomen die weer gaan bloeien en van het ontluikende groen. In de zomer kan men genieten van het prachtige groene landschap en natuurlijk het mooie weer. In de herfst ruilen de bomen hun groene bladeren om voor bladeren met prachtige kleuren en is het de periode waarin men paddenstoelen in het bos kan gaan plukken. Tenslotte, als na het vallen van de bladeren de winter is aangebroken, dan heeft men schitterende uitzichten over het prachtige heuvellandschap. Als het even mee- of tegen zit, dan komt Koning Winter ook nog langs.

Hieronder een greep uit de vele foto’s die wij inmiddels al hebben gemaakt: De achterkant van ons huis, één van de gezellig zitjes in de tuin, de ontbijttafel, uitzicht richting Mourioux Vieilleville vanaf één van de vele landweggetjes in de buurt, de schapen die iedere dag ’s ochtends en ’s avonds voorbij ons huis lopen, de koeien in de wei naast onze achtertuin, de waterval in Marsac, de eetkamer, de woonkamer, de keuken met de oorspronkelijk oude vloer, de gang met de oorspronkelijke trap naar de 1e etage waar zich de 4 gastenkamers bevinden, het kampvuur in de achtertuin en nog wat mooie landschapsfoto’s genomen vanuit de tuin.

Gewokte visfilet in zwarte bonensaus

Nog meer foto’s van Bed en breakfast Dans La Creuse vindt u op Instagram

Twitter

En Google foto’s