Telefoon

Contact gegevens en routebeschrijving


Contact gegevens

Contact met ons opnemen voor een vraag of reservering? Dat kan op onderstaande manieren. Komt u met de auto naar onze bed en breakfast Dans La Creuse in Mourioux Vieilleville, volg dan de routebeschrijving op deze pagina.

 • Vul het contactformulier op deze pagina in.
 • Stuur ons een e-mail: info@danslacreuse.com
 • Bel ons op: Nederlands mobiel nummer +31 (0)6 813 92 634, Frans mobiel- en vast nummer: +33 (0)7 534 08 130/ +33 (0)55 580 3751

Na ontvangst van uw bericht via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u binnen 2 dagen geen antwoord van ons ontvangt, neem dan contact met ons op via info@danslacreuse.com of per telefoon.

LET OP: Vergeet niet in uw spam-map of de map “ongewenste e-mail” te kijken. Om te voorkomen dat ons bericht in de spam-map terecht komt, kunt u ons e-mail adres info@danslacreuse.com toevoegen aan uw lijst met contactpersonen.

Eric en Joyce

Eric en Joyce van der Kleij

1 La Ribière, 23210 Mourioux-Vieilleville, Frankrijk

Nederlands mobiel nummer: +31 (0)6 813 92 634, Frans vast- en mobiel nummer: +33 (0)55 580 3751/ +33 (0)7 534 08 130


Contact formulier:

   

  Routebeschrijving

  Auto

  1. Met de auto
  Met de auto reist u vanuit Nederland en België via Parijs. Het is ongeveer 850 km rijden vanaf Utrecht naar Mourioux Vieilleville. Op het moment dat u de snelweg verlaat bereikt u na een half uur rijden onze chambres d’hôtes / bed & breakfast. Hieronder volgt de routebeschrijving als u via Parijs rijdt. Mocht u Parijs helemaal willen vermijden dan is een alternatief om de langere route via Reims te rijden. De GPS coördinaten zijn:
  46.082011,1.63764 (op Google Maps en OpenStreetMap).

  Routebeschrijving vanaf Parijs:

  Wij adviseren u om vanaf punt 4 de route te volgen zoals hieronder beschreven. Dit omdat bepaalde navigatie systemen een andere, langere route doorgeven naar Mourioux Vieilleville.

  1. Na Parijs neemt u de A10 richting Nantes/Bordeaux/Orléans.
  2. Vervolgens neemt u de A71 richting Clermont-Ferrand/Toulouse/Vierzon.
  3. Daarna neemt u de A20 richting Toulouse/Vierzon/Châteauroux/Limoges.
  4. Op de A20 neemt u afslag nummer 23, Guéret/La Souterraine.
  5. Bij de rotonde neemt u de 3e afslag.
  6. U komt dan op de N145, een 2-baans autoweg waar u 110 km mag rijden.
  7. Op de N145 neemt u de 2e afslag op de rotonde, richting La Souterraine.
  8. Vervolgens neemt u op de N145 afslag 51 (Fleurat/Dun le Palestel/Le Grand Bourg/Bourganeuf).
  9. Aan eind van de afslag rechtsaf slaan, richting Bourganeuf/St. Dizier Leyrenne/Le Grand Bourg, wegnummer D912. Dit is een hele lange weg waar je 80 km mag rijden. Gedurende ongeveer 15 minuten rechtdoor rijden.
  10. Na die 15 minuten rijdt u onder een klein viaduct door, waarna u gelijk de afslag naar rechts neemt richting Vieilleville, wegnummer D42A.
  11. U krijgt dan na ongeveer 500 meter rijden aan uw rechterhand de spoorlijn.
  12. U gaat dan rechtsaf de spoorlijn over.
  13. Na ongeveer 100 meter gaat u linksaf richting Mourioux (D42). Dit is een lange weg die u uitrijdt tot aan een T-splitsing.
  14. Bij de T-splitsing gaat u rechtsaf, dus NIET naar links het plaatsje Mourioux inrijden.
  15. Dan neemt u gelijk de 1e weg naar links (Marsac/La Ribière/La Vedrenne).
  16. Vervolgens rijdt u 300 meter over een landweg voordat u in de bocht aankomt bij ons huis.

  VOORDEEL: Op de A20 betaalt u geen tol.


  2. Met de trein
  Neem vanaf Nederland de Thalys naar Parijs. In Parijs komt u aan op station Gare du Nord, waar u metro 5 richting Place d´Italie neemt. Bij Gare d´Austerlitz verlaat u de metro. Vanaf Gare d”Austerlitz gaat de trein van de Franse Spoorwegen (SNCF) naar Limoges. Dit betreft een intercity trein, geen hogesnelheidstrein.

  Vanuit Limoges neemt u de trein naar (Mourioux) Vieilleville, waar wij u met de auto kunnen komen ophalen.

  Er is ook een service van de SNCF die IDCAB heet (IDCAB.sncf.com). U krijgt dan begeleiding van treinstation naar treinstation in Parijs. U hoeft dan niet met de metro te reizen. Van te voren boekt u een afspraak op een bepaalde plek met een taxichauffeur, waar hij/zij 10 minuten op u wacht. U kunt er zelfs voor kiezen om bij de trein af te spreken. De chauffeur begeleidt u vervolgens naar zijn/haar taxi die u naar het andere station rijdt, waar vandaan u uw reis naar Limoges kunt vervolgen.

  Metrotijden Parijs
  Op de planner van de RATP kunt u de metro tijden van Parijs vinden (ook in het Nederlands beschikbaar). Kies voor “halte” om “Gare du Nord” en “Gare d´Austerlitz” in te voeren.

  Treintickets Limoges
  Vanaf Gare d’Austerlitz vertrekt de Corail trein naar Limoges. Treintickets naar Limoges worden aangeboden vanaf 3 maanden voor vertrek. De meest goedkope treintickets naar Limoges zijn vaak binnen 1 of 2 dagen uitverkocht. Daarna worden de tickets vaak geleidelijk duurder. Treintickets op het laatste moment kunnen tot 4 keer zo duur zijn. Vroegboeken wordt dus beloond. Goedkope tickets zijn niet of beperkt te annuleren en/of om te boeken.

  Wilt u treintickets naar Limoges boeken?

  Profiteer dan van vroegboek korting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Limoges vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten. Kijk voor meer informatie op www.treinreiziger.nl  www.goedkoop-treinkaartje.nl.


  3. Met de bus

  U kunt vanuit een opstapplaats in Nederland met Eurolines, Flixbus of Ouibus via Parijs naar Limoges reizen. In Parijs stapt u over op een andere bus die u in Limoges afzet. Vanuit Limoges neemt u de trein naar (Mourioux) Vieilleville, waar wij u met de auto kunnen komen ophalen.


  4. Met het vliegtuig

  U kunt ons ook met het vliegtuig bereiken. U vliegt ofwel vanaf Eindhoven via Londen Standsted naar Limoges, en vanaf Limoges reist u verder met de trein naar (Mourioux) Vieilleville. Ofwel u vliegt rechtstreeks vanaf Schiphol naar Clermont Ferrand, waarna u de trein naar Limoges kunt nemen en vervolgens de trein naar (Mourioux) Vieilleville. Vanaf daar kunnen wij u komen ophalen met de auto.


  Wij hopen u spoedig een keer te ontmoeten in onze chambres d’hôtes

  Tot gauw!